10 Things Stylish Men Should NEVER Wear... EVER!!!Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken

Droogshampoo doet meer dan vette lokken bestrijden

Droogshampoo ken je als een redder in nood op een dag met vet haar. Even in je lokken sprayen, uitkammen en je kunt er weer tegenaan! Toch is dit niet de enige reden waarom 'ie goed van pas komt. Daarom vijf zaken waarbij je een droogshampoo ook kunt inzetten:

Advertentie - Lees hieronder verder

1. Opsteker

Gebruik droogshampoo als stylingspray. Het maakt je lokken fris en volumineus tegelijk. Daarnaast maakt het je haar ook wat stugger, wel zo gemakkelijk als je het wilt opsteken. Lokken blijven langer op hun plek en schuifspeldjes glijden niet zo snel uit je haar. Haarlak op? Gebruik je droogshampoo als fixeerder van je coupe. Spray het over je lokken en het blijft de ganse dag goed zitten. Verwacht alleen niet al te veel glans.

2. Vlekverwijderaar

Zeg maar dag tegen dure vlekkenverwijderaars, want je hebt al lang een probaat middeltje in huis. Droogshampoo onttrekt namelijk vet. Niet alleen uit je haar, maar ook uit kleding en vloerbedekking. Let wel even op: gebruik voor dit soort akkefietjes geen gekleurde droogshampoo maar een transparante (zie ook puntje 5). Even sprayen, vervolgens in de wasmachine of handwas en weg is de (vet)vlek.

3. Geurvreter

Niet alleen vlekken, maar ook vervelende geurtjes ben je er slim mee af. Stinken je schoenen wel héél erg na die intense workout? Spray de droogshampoo in je schoenen, laat ze een nachtje staan om in te werken en de volgende ochtend ben je van die nare geur af.

4. Kleurproef

Leuke trend: je haar een ander kleurtje geven voor een dag. Maar goed voor je haar is het niet en het kan weleens een ongewenste gloed achterlaten. Leg voordat je de tijdelijke kleur aanbrengt een beschermend laagje over je haar met droogshampoo. De kleur was je op die manier veel gemakkelijker uit je haar en je voorkomt die -soms hardnekkige- gloed.

5. Thuiskapper

Droogshampoo is er inmiddels in allerlei kleuren. Ideaal om je uitgroei mee te verbergen. Spray waar nodig is en voilà, je haarkleur heeft weer een snelle opfrisbeurt gehad.

image
Previa Style and Finish Dry Shampoo (€19,50 – 200ml) Deze droogshampoo geeft je haar een fris volume en ruikt naar rozen en mandarijnen.
Previa
image
Hairstory Powder (€45) Geen spray, maar een poeder zonder talk. Het geeft je haar een frisse oppepper en een Bardot-waardig volume.
Hairstory
image
Ouai Haircare Dry Texture Foam (28,31 – 190gr) Dit keer geen spray of poeder, maar een mousse gecreeërd door hollywood haarstyliste Jen Atkin. Extra fijn aan deze mousse is dat hij kleurloos is en dus geen waas achterlaat.

Video: Fiat | Todos sus modelos

Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken
Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken images

2019 year
2019 year - Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken pictures

Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken recommend
Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken forecast photo

Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken pics
Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken images

Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken new images
Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken new foto

images Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken
foto Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken

Watch Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken video
Watch Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken video

Discussion on this topic: Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken, vijf-opmerkelijke-manieren-om-droogshampoo-te-gebruiken/
Forum on this topic: Vijf opmerkelijke manieren om droogshampoo te gebruiken, vijf-opmerkelijke-manieren-om-droogshampoo-te-gebruiken/ , vijf-opmerkelijke-manieren-om-droogshampoo-te-gebruiken/

Related News


3 Times To Be Obnoxious
5 Makeup Products That Will Fix Any Skin Problem On Your Face
Top Android IOS Apps for Fitness
7 Expectations vs. Reality: Mothers Day
Jason Statham Reveals The Secret To Going From Rugged To Leading Man Of Style
How to Avoid Being in a Relationship
Poison Ivy Rash, Symptoms, and Relief
I Ditched My Fancy Cleanser for Makeup Wipes, and This Is What Happened
Chunky Beef Chilli And Black Beans Recipe
How to Make a Quick Greek Goddess CostumeDate: 19.12.2018, 10:15 / Views: 35164


Back to Top